Phonecare Repair

Wij houden van techniek. Daarom repareren we allerlei elektronische apparaten. Denk dan vooral aan mobiele telefoons en tablets, maar ook computers en zelfs game consoles! Of je het toestel nu per ongeluk uit je broekzak hebt laten vallen tijdens het rennen voor de bus of trein of als je tablet in het water is gevallen; maak je geen zorgen! We weten exact hoe jij je voelt en kunnen je toestel er over het algemeen weer snel bovenop helpen!

Niet goed? Geld terug!

Als je telefoon defect is, wil je natuurlijk dat ‘ie weer gemaakt wordt. Omdat je er niets mee opschiet als onze reparatie niet heeft geholpen, hoef je in die gevallen ook niet te betalen. We kunnen het apparaat eigenlijk altijd wel weer in goede staat terugbrengen, maar mocht dat desondanks niet het geval zijn dan krijg je natuurlijk je geld terug.

Reparatie terwijl u wacht

Om zo snel mogelijk weer bereikbaar te zijn, kunnen we de meeste reparaties uitvoeren terwijl je wacht. Je kunt natuurlijk ook je telefoon afgeven en lekker even gaan winkelen of de telefoon de volgende dag weer ophalen, maar voor spoedgevallen kun je er dus gewoon op wachten. Uiteraard hangt dat wel af van de aard van de reparatie. Ingewikkelde reparaties duren soms wat langer.

Deskundig advies

Is je telefoon echt total loss of is het toestel nog wel een reparatie waard? Het antwoord op die vraag is soms lastig te stellen. Om je verder te helpen kunnen wij je van deskundig advies voorzien. We geven aan wat een reparatie ongeveer gaat kosten en je kunt zelf bedenken of je dat geld er nog voor over hebt. In sommige gevallen is het beter om het toestel te vervangen en geen reparatie uit te voeren. Je kunt je telefoon dan vaak nog voor een klein bedrag verkopen aan een handelaar die vervolgens de onderdelen ervan gebruikt.

Navigatie
Close

Winkelwagen

Close

Close

Telefoon Merken